Národní týden manželství

10.01.2019 15:58

V únoru nás čeká již třináctý ročník Národního týdne manželství a tentokrát ho doprovodí akce Zveme Česko na rande, které je NTM partnerem.. Ve valentýnském týdnu 11.–17. 2. 2019 tak na mnoha místech v ČR odstartují kurzy Manželské večery.

Kurz tvoří série osmi večerů, kterou už v ČR prošlo přes 10 tisíc účastníků na více než 120 místech. Každý večer má tři části: romantickou večeři ve dvou, praktickou přednášku (např. na téma odpuštění, řešení konfliktů, umění komunikace, dobrý sex…) a nakonec diskusi o daném tématu. Rozhovor probíhá vždy pouze v páru, v soukromí, s kávou a dezertem a s pomocí příručky. Je možné se poradit s jinými páry nebo odborníky, nekonají se však žádná skupinová cvičení.

Manželské večery jsou založeny na křesťanských principech lásky a odpuštění, ale jsou určeny pro jakýkoliv pár bez rozdílu vyznání a životní filozofie. Vhodné jsou pro každou dvojici, která na sobě chce pracovat a společně investovat do svého vztahu – ať už spokojeného, nebo nějak problematického. Organizuje je Kancelář kurzů Alfa (pod KMS), řízená zástupci různých církví.

Více informací lze najít na https://manzelskevecery.cz/.